KTT Ongediertebestrijding 070 - 397 55 56

Spinnen bestrijden en weren


Afrekenen met spinnenoverlast in en om uw huis

Er zijn maar heel weinig spinnen die mensen bijten en er zijn maar twee groepen spinnen die als gevaarlijk worden beschouwd; de zwarte weduwe en de bruine kluizenaar. De meeste spinnenbeten hebben weinig tot geen effect op mensen en slechts een paar vereisen enige medische aandacht.

Toch zijn er veel mensen met een diepgewortelde angst voor spinnen.

Spinnen in huis kunnen bijzonder hinderlijk zijn. Ze houden zich graag op in warme, donkere, nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen en onder dakranden van huizen. Andere soorten blijven liever buiten en weven hun web in de schuur, in de tuin of bij de buitenverlichting. Spinnen zijn meestal hinderlijk vanwege de spinnenwebben die zij weven.

Neem bij spinnen-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 - 397 55 56 of stuur een e-mail.

Herkennen van spinproblemen

Wereldwijd zijn er meer dan 35.000 spinnensoorten. Ze komen voor in vele verschillende kleuren en afmetingen, maar zijn eenvoudig te herkennen aan hun 8 poten. Spinnen zijn nuttige dieren omdat ze diverse soorten insecten eten, inclusief insecten die een plaag kunnen vormen.

Voorkom spinnen

Spinnen komen meestal in de herfst het huis binnen op zoek naar een warm plekje voor de winter. Er zijn verschillende manieren om de spinnen te bestrijden of te weren om zo overlast in uw huis tegen te gaan:


- Stofzuig regelmatig

- Verwijder zichtbaar aanwezige spinnenwebben

- Vul gaten in muren en onder deuren zodat spinnen zich daar niet kunnen ophouden

- Zorg dat er in de buurt van uw huis geen plaatsen zijn waar spinnen zich graag ophouden, zoals houtstapels en composthopen

- Gebruik verlichting op een dusdanige manier dat insecten die door spinnen gegeten worden er minder door worden aangetrokken

Professionele spinnenbestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine spinnen plagen in huis te bestrijden, is voor grotere spinnenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.


De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk spinnen probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst spinnen vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.


KTT Ongediertebestrijding biedt de service om spinnen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.


Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 - 397 55 56.