KTT Ongediertebestrijding 070 - 397 55 56

Mieren bestrijden


Bescherm uw huis en gezin tegen mieren.

Mieren kunnen vervelend zijn, zeker als ze uw huis binnenkomen. in Nederland brengen de meeste soorten geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige soorten kunnen echter wel steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden.Neem bij mieren-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 - 397 55 56 of stuur een e-mail.

Herkennen van mieren

Er zijn duizenden soorten mieren, maar de meeste problemen in huis worden veroorzaakt door de wegmier (of zwarte mier). Maar ook de faraomier en de Rogers mier kunnen voor problemen zorgen


Voorkom mieren

Wegmieren komen uw huis binnen op zoek naar voedsel en worden vooral aangetrokken door zoete en plakkerige dingen. Niet alleen worden deze producten daardoor verontreinigd, maar bovendien weet u nooit waar de mier nog meer geweest is voordat hij over voedsel loopt waar u later van zult eten.

- Zorg er dus voor geen mieren aan te trekken met makkelijk beschikbaar voedsel:

- Dek voedsel (waaronder suiker) altijd af

- Ruim direct op nadat u iets gemorst heeft

- Verwijder voedselresten onder keukenapparaten

- Houd compost afgesloten en bedekt

- Ruim het eten van uw huisdier direct op zodra het klaar is met eten

- Om te voorkomen dat mieren uw huis binnenkomen, kunt u ook toegangswegen als naden en kieren in deuren en ramen dicht maken.

Professionele mierenbestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine mierenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere mierenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.


De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk mierenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst mierenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.


KTT Ongediertebestrijding biedt de service om mieren en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.


Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 - 397 55 56.