KTT Ongediertebestrijding 070 - 397 55 56

Bedwantsen bestrijden


Bescherm uw huis en gezin tegen bedwantsen.

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwantsbesmettingen. De oplossing voor dit probleem ligt in een betere bewustwording, informatie over waarop gelet moet worden en ervoor zorgen dat bedwantsen na ontdekking snel worden aangepakt.

Neem bij bedwantsenoverlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 - 397 55 56 of stuur een e-mail.

Herkennen van bedwantsen

Volwassen bedwantsen zijn 5 mm lang. Voordat ze zich gevoed hebben, zijn ze plat ovaal van vorm en lichtbruin van kleur, maar naarmate ze meer gegeten hebben, worden ze ronder en donkerder. Ze komen 's nachts tevoorschijn en worden aangetrokken door onze lichaamswarmte en de kooldioxide in onze adem. Ze worden meestal aangetroffen in slaapkamers en verbergen zich overdag in scheurtjes en kieren. Bedwantsen verbergen zich voornamelijk in de zomen van matrassen, in kieren van het bedframe, achter de bedombouw (vooral bij het hoofdeinde) en bij plinten. Een flinke plaag gaat vaak gepaard met een donkere of zwarte verkleuring van de matras door de uitwerpselen van de bedwantsen. Dit gaat tevens gepaard met een onaangename geur, die door de bedwantsen wordt uitgescheiden.


Voorkom bedwantsen

De meest voorkomende bron van bedwantsen is een verblijf in een hotel waar een plaag heerst. Bedwantsen kunnen ook het huis binnen komen via kleding of meubilair. Bedwantsen of hun eitjes komen terecht in koffers, kleding of meubilair en worden zo mee naar huis genomen. Als u tijdens een verblijf in een hotel tekenen van bedwantsen ontdekt, en zeker als u gebeten wordt of bloeddruppeltjes op de lakens ziet, wees dan zeer voorzichtig bij het weer naar huis nemen van uw persoonlijke bezittingen. Overleg met het hotelmanagement om het risico te bepalen - het kan nodig zijn om uw kleding te wassen of een andere behandeling te geven die ervoor zorgt dat u ze bedwantsvrij mee naar huis kunt nemen. Hetzelfde geldt voor (tweedehands) meubilair dat u aanschaft. In het geval dat er een risico op bedwantsen bestaat, kan KTT Ongediertebestrijding uw meubels een behandeling geven voordat u ze in uw huis plaatst.

Professionele bedwantsenbestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine bedwantsenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere bedwantsenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.


De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk bedwantsenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst bedwantsenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.


KTT Ongediertebestrijding biedt de service om muizen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.


Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 - 397 55 56.