Bedrijven bedwantsen

Bedwantsen bestrijden


Bescherm uw bedrijf tegen bedwantsen

Voor veel bedrijven neemt de bedwantsen bestrijding een steeds groter wordend aandeel binnen de ongediertebestrijding in beslag. Met name voor de bedrijven die te maken hebben met mensen die hun bedrijf gebruiken, bezoeken of erin overnachten. Denk hierbij aan hotels, universiteiten, musea, gevangenissen, entertainment industrie, detailhandel, openbaar vervoer en verzorgingshuizen. Ook verwachten we op termijn een toename van bedwantsen op kantoor door de toename van het aantal meldingen van bedwantsen bij particulieren.

Wij bieden u advies en een behandeling tegen de bedwants (ook wel bekend als wandluis of bedbug) op maat voor een effectieve bedwantsen bestrijding. Wij bestrijden bedwantsen professioneel, snel en veilig.


- Bel ons nu op 070 - 397 55 56 of stuur ons een e-mail om een gratis inspectie af te spreken

- Uiterlijk de volgende werkdag een reactie

- GRATIS inspectie voor uw bedrijf

- Vakbekwame en gecertificeerde servicemedewerkers


De gevarensignalen leren herkennen

Bedwantsen zijn niet gemakkelijk op te sporen, zonder getraind te zijn in het herkennen van de signalen. Er zijn echter een aantal duidelijke signalen die duiden op de aanwezigheid van bedwantsen.


Zoals de naam al doet vermoeden worden bedwantsen vaak aangetroffen in het bed of in beddengoed zoals kussens, dekens, dekbedden, lakens, de naden van matrassen en hoofdeinden. Maar bedwantsen komen ook voor stoelen, nachtkastjes, tapijten, ondertapijt, onder plinten, tussen de vloerdelen, in gebarsten en gebroken pleisterwerk, achter loslatend behang, in kasten (vooral als hier het beddengoed in bewaard wordt) in elektrische apparaten zoals laptops en babyfoons, stopcontacten en verlichting.

Levende bedwantsen (zowel volwassenen - jonge nimfen)
Vervellingshuidjes
Kleine, donkere bloedvlekjes op de lakens en beddengoed
Een kenmerkende zoete en vieze geur
Gasten of klanten die klagen gebeten te zijn door een insect
Meer informatie over de risico’s voor uw bedrijf

Bedwantsen zijn een potentieel risico voor elk bedrijf. Echter, bedrijven die huisvesting en vervoer van mensen bieden, hebben een hoger risico op bedwants besmettingen. Bijvoorbeeld bedrijven in horeca (hotels, bungalowparken) vervoer (luchtvaartmaatschappijen, spoorwegen, bussen) en openbare instellingen (gezondheidszorg, universiteiten, gevangenissen).
Met het grote aantal mensen wat dagelijks gebruik maakt van de voorzieningen van deze bedrijven, is het bijna onmogelijk om bedwantsen te voorkomen. Professionele bedwants controle, vermindert het risico van een grote bedwants plaag aanzienlijk. Het kan 10 – 12 weken duren voordat een bedwants besmetting opgemerkt wordt door uw gasten of bezoekers. In die 10 – 12 weken kunnen de bedwantsen al een groot deel van uw pand besmet hebben.

Welke stappen u dient te ondernemen

Bedwantsen kunnen op ontelbare manieren uw gebouwen binnenkomen – een bedrijf wordt dus constant blootgesteld aan de risico’s die horen bij een bedwantsenbesmetting. Helaas kan er vrij weinig worden gedaan aan het voorkomen dat bedwantsen uw bedrijf binnenkomen. Daarom is waakzaamheid en een snelle bestrijding tegen bedwantsen, zodra ze zijn ontdekt, zeer belangrijk.


De gevolgen van bedwantsen voor uw bedrijf:

Klachten van klanten
Schade aan uw merk en imago
Inkomstenderving
Mogelijke schadeclaims
Kosten van bedwantsenbestrijding

De gevolgen van bedwantsen voor uw bedrijf:

Allergische reacties op beten en lichamelijk ongemak
Overlast en verstoring
Risico om bedwantsen te verspreiden naar andere gebouwen waaronder je woning
Kosten van bedwantsenbestrijding indien ze meegenomen worden naar huis, meestal worden ze verspreid op kleding of in bagage